tp://www.jsaranjuez.es/Nike

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

tp://www.jsaranjuez.es/Nike

caicai2017
Nike heeft onlangs in oktober 2018 laten doorschemeren naar een bredere Nike Air Max TN Damen versie van zijn geavanceerde VaporFly Elite Flyprint 3D. De slanke prestatieschoen sprak tot de verbeelding van Swoosh-fans met zijn 3D-geprinte Flyprint boven- en de weg-klaar Nike Air Huarache Mujer loopzool, getest door profeet Eliud Kipchoge. Het lichtgewicht bovenwerk verhoogt naar verluidt zweetverdamping en vermindert onnodig gewicht, wat zorgt voor een schokkend lichte en ademende schoen - hij weegt slechts 11 gram.
Helaas voor westerse Nike Air Huarache Womens atleten heeft de nieuwste VaporFly tot nu toe alleen een onverwachte releasedatum ontvangen via Nike Harajuku. In minder dan een week zal de Japanse winkel een unieke loterij Nike Air Huarache Femme organiseren voor de paars getinte hardloper, waarschijnlijk bedoeld om serieuze hardlopers van sneakermensen uit te roeien. Indien gekozen, zullen deelnemers worden gevraagd om hun loopvaardigheid aan te tonen, louter om een ??kans te maken op de aanschaf van de sneaker.
De website van Nike Air Max 95 Mujer Nike Japan stelt met name dat deelnemers moeten kunnen aantonen dat ze ergens na 3 maart 2017 een volledige marathon (42,195 km of ongeveer 26 mijl) hebben gereden in 3 uur of korter. Toegegeven, de regels specificeren niet hoe de informatie het best kan worden bevestigd, maar vermoedelijk zal alles dat niet voldoet aan de geverifieerde voltooiingstijden worden geweigerd. Zodra Nike Air Max 2017 Mujer aan de eisen is voldaan, wordt de naam van de klant op de doos afgedrukt en kunnen ze de schoen eindelijk kopen voor ¥ 75.000 yen, ongeveer $ 675 USD.
Nike Harajuku debuteert Adidas ZX 750 Mujer de VaporFly Elite Flyprint 3D op 4 maart in uiterst beperkte aantallen. Bekijk hieronder Pro: Direct Running van dichtbij bij de high-end performance runner van vorig jaar.
Ondertussen heeft What's Inside onlangs Nike's vetersluiting Adapt BB gedeconstrueerd om te zien hoe de technische sneakers functioneerden. Concepten waren zeer tevreden met het resulterende pakket, en de sneakerheads Nike Air Max 90 Mujer die Green Lobsters in de winkel en online kochten bij de lancering, waardeerden het ontvangen van de gespecialiseerde, hoge -de verpakking.
Het overwinnen van de vele technische uitdagingen van het project leidde tot "een diep bewustzijn van de complexe interacties tussen Nike Air VaporMax Mujer ontwerp en productie van thermoform-onderdelen", zegt Slavin. Het was een kwestie van "kennis van thermovormen, niet als een harde wetenschap, maar als een elegante dans tussen Nike Air Force 1 Femme plastic, warmte, vacuüm en druk." Het belangrijkste verpakkingsevenement in de regio dat professionals van bedrijven zoals PepsiCo, Pepperidge Farms en Mars verbindt met leveranciers die de nieuwste verpakkingstechnologie?n, waaronder een reeks automatiseringsoplossingen, van semi-automatische apparatuur tot geavanceerde "slimme" systemen.