ook hoe we een ervaring kunnen ervaren waarmee je contact kunt maken en die het beste kunt

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

ook hoe we een ervaring kunnen ervaren waarmee je contact kunt maken en die het beste kunt

yaya2017
Als je vandaag in elke sneakerwinkel Nike Air Max 90 Mujer een snelle scan van de muren maakt, zie je meestal niet-lederen materialen. Er zijn overal gebreide polyester bovenstukken, allerlei rubberen en schuimzolen Balenciaga Speed Trainer Womens en andere dingen die je misschien niet helemaal kunt identificeren. De styrofoam ogende zolen van Adidas 'Boost sneakers, bijvoorbeeld, zijn gemaakt www.heinohellwig.de van gesmolten pellets van thermoplastisch polyurethaan, ontwikkeld door chemisch bedrijf BASF. Al jaren draaien sneakermakers meer naar deze materialen (paywall) vanwege Nike Internationalist Femme hun prestatievoordelen. Het is onwaarschijnlijk dat ze teruggaan naar de hete, zware lederen ontwerpen van jaren geleden, wat betekent dat de Amerikaanse rundvleesindustrie Balenciaga Speed Trainer Femme wellicht nieuwe kopers moet vinden voor hun achtergebleven huiden. Voor dagelijkse kopers is de grote belofte van alle technologie die verandert hoe sneakers worden gemaakt is dat het uiteindelijk Nike Air Max 270 Womens merken in staat zou kunnen stellen om snelle, redelijk betaalbare, echt aangepaste schoenen aan te bieden. Dat wil zeggen dat u niet alleen het kleurenschema Nike Roshe Run Donne kunt ontwerpen en uw initialen kunt laten naaien, wat veel merken al doen, maar ook schoenen op maat van de individuele vormen van uw voeten Nike Roshe Run Femme kunt Nike Air Max 270 Donne krijgen, met uw prestatiebehoeften in het achterhoofd, zoals merken vaak voor hun professionele atleten.

Het idee is nog enige tijd verwijderd van realiteit worden,Nike Air Vapormax Damen  maar veel aan de waterkant van Brooklyn biedt Adidas een glimp van hoe het eruit zou kunnen zien. De Duitse sneakermaker opende vandaag (26 april) voor het publiek wat hij de Adidas Prophere Womens Speedfactory noemt. Lab Experience. Speedfactory is de innovatieve, digitaal ingeschakelde, sterk geautomatiseerde fabriek van het bedrijf, die het in staat stelt snel schoenen te produceren in kleinere hoeveelheden dan ooit tevoren, waardoor het haalbaar is voor Adidas om schoenen te maken die specifiek zijn voor verschillende steden, of op een dag Nike Air VaporMax Femme hopen specifieke individuen . De hele ervaring is gekoppeld aan de lancering van de AM4NYC, een hardloopschoen die is ge?nformeerd door en ontworpen  voor Nike Air Pegasus 83 Donne hardlopers uit New York City, en een loopschoen uit een reeks door Speedfactory gemaakte stadsspecifieke schoenen die hij vrijgeeft. (De $ 200 AM4NYC wordt Nike Air Max 1 Femmevandaag te koop aangeboden in de Adidas flagship store in New York en op de website van het merk.) Het lab, dat voorlopig nog maar 26 en 27 april loopt, is in wezen een trailer Nike Air Max 2017 Femme vol met enkele vormen van data-capture technologie Adidas gebruikt om lichamen en bewegingen van atleten te volgen voor het ontwerpproces. Op dit moment kunnen mensen die binnenkomen doorlopen en hun voeten laten scannen of op een loopband voor camera's rennen. Hun gegevens worden opgeslagen in een online profiel dat ze maken.

Voor nu is het vooral handig Nike Air Force 1 Mujer om je dingen te geven om te uploaden naar Instagram, maar Adidas denkt aan deze nieuwe pop-up als een proeftuin voor het opschalen van de ervaring Nike Free 5.0 Femme naar Adidas ZX 750 Femme een massaal niveau. "We verwachten naar een 1-of-1-product te gaan en moeten een manier bedenken om dat te verdichten," zegt Zachary Coonrod, senior designer Nike Dunk Sky High Donne van het Futures-team, dat drie tot zeven jaar vooruit kijkt om de koers van Adidas te helpen bepalen. . "In het ideale geval gaan we naar een ruimte waar we de lessen Nike Air Max 2015 Damen hieruit kunnen trekken - niet alleen over het leren hoe we de schoenen moeten bouwen, maar ook hoe we een ervaring kunnen ervaren waarmee je contact kunt maken en die het beste kunt begrijpen, en waar je het meeste uit kunt halen, en dan in staat zijn om een ??aangepaste service te bieden op dezelfde manier als wij topsporters. "