nkrekeningen van 80 miljoen Amerikanen te sto

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

nkrekeningen van 80 miljoen Amerikanen te sto

yaya2017
Op aanwijzing van HSI-agenten ging CD undercover. Eerder dit jaar Adidas ZX 700 Dámské had CD een ontmoeting met iemand die alleen in de rechtsstaat als Nike Air Max 97 Damen 'Individual-1' werd ge?dentificeerd in de winkel van Individual-1 in Flushing, Nike Internationalist Dámské NY. CD gaf Individual-1 het nummer aan een brandertelefoon en instrueerde hen om het Nike Air Max 270 Mujer door te geven aan een contactpersoon - Individual-2 - in China.Individual-2 zou CD hebben geadviseerd over de verblijfplaats van Zeng en hem in Argentini? hebben geplaatst. Zeng belde later een cd met instructies om een ??brandertelefoon te krijgen met een netnummer in Californi?. De volgende dag gaf Zeng de cd een e-mailadres en wachtwoord voor een bedrijf genaamd "tehtungcorp.com". Het domein was vergelijkbaar met een echt domein, "tehtung.com", dat eigendom is van Teh Tung Corp., een www.morganelafer.de legitiem papierwarenbedrijf met activiteiten in China en Nike Air Vapormax Dam de VS.

Zeng vertelde CD dat een 40-voets zeecontainer uit Nike Air Max 97 Dam Nanshan, China, binnenkort zou aankomen in de haven van Los Angeles. Volgens Nike Air Force 1 Damen het manifest was de container gevuld met 11.019 kilo papieren servetten. Nike Air Vapormax Damen Maar de FBI had de communicatie van CD met Zeng gevolgd en onderschepte de Nike Air Vapormax Dámské container toen deze in Californi? aankwam. Binnen vonden ze twee rijen lokdozen met generieke schoenen, kennelijk bedoeld om de vluchtige blik van een drukke douane-inspecteur te overleven. De rest van de container was gevuld met nagemaakte Nikes, waarvan een Nike-vertegenwoordiger bevestigde dat het nep was. HSI-agenten namen volgens de klacht een "klein monster" van de schoenen als bewijs en vertelden het CBP de container onderweg te sturen, zodat ze de ware bestemming konden volgen.

In april, zo beweert de klacht, stuurde Zeng een cd met een nieuw Nike Air Max 97 Mujer e-mailadres voor de cd om te gebruiken: "tom@cysexcelinc.com." Ray  gebruikte zelf een e-mail op hetzelfde domein, onder de naam Nike Air Zoom Spiridon Dam "Timothy". CYS Excel Inc. is een echte in Californi? gevestigde leverancier Nike Air Max 1 Dámské van decoratief glas, waarvan het echte domein eindigt op "cysexcel.com" en niet Adidas Superstar Dámské op "cysexcelinc.com". Agenten voerden een open-source recordcontrole uit, waaruit bleek Nike Internationalist Femme dat het lookalike "cysexcelinc" -domein slechts een paar dagen eerder in Peking was opgezet. Eerder deze maand begon de Trump-administratie rechtstreeks stimuluscheques op de bankrekeningen van 80 miljoen Amerikanen te storten hen te helpen de economische neergang als gevolg van het coronavirus te overleven. Maar er kwamen al snel rapporten naar voren dat sommige van deze betalingen werden omgeleid naar banken en particuliere incassobureaus van mensen met kosten voor rood Nike Air Max 95 Mujer staan, achterstallige leningen of andere Nike Air Zoom Spiridon Femme Homme schuldverplichtingen.