het project leidde tot "een diep b

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

het project leidde tot "een diep b

caicai2017
Nike heeft Nike Air Max 270 Mujer onlangs in oktober 2018 laten doorschemeren naar een bredere versie van zijn geavanceerde VaporFly Elite Flyprint 3D. De slanke prestatieschoen sprak tot de verbeelding van Nike Air Max 1 Femme Swoosh-fans met zijn 3D-geprinte Flyprint boven- en de weg-klaar loopzool, getest door profeet Eliud Kipchoge. Het lichtgewicht bovenwerk verhoogt naar verluidt zweetverdamping en vermindert onnodig gewicht, wat zorgt voor een schokkend lichte en ademende schoen - hij weegt slechts 11 gram.
Helaas voor westerse atleten heeft de nieuwste VaporFly tot www.danemill.co.uk nu toe alleen een onverwachte releasedatum ontvangen via Nike Harajuku. In minder dan een week zal de Japanse winkel een unieke loterij organiseren voor de Nike Roshe Run Womens paars getinte hardloper, waarschijnlijk bedoeld om serieuze hardlopers van sneakermensen uit te roeien. Indien gekozen, zullen deelnemers worden gevraagd om hun Nike Air Max 95 Womens loopvaardigheid aan te tonen, louter om een ??kans te maken op de aanschaf van de sneaker.
De website van Nike Japan stelt met name dat deelnemers moeten kunnen aantonen dat Nike Air Max Tn Mujer ze ergens na 3 maart 2017 een volledige marathon (42,195 km of ongeveer 26 mijl) hebben gereden in 3 uur of korter. Toegegeven, de regels specificeren niet hoe de informatie het best kan worden bevestigd, maar vermoedelijk zal alles dat niet voldoet aan de geverifieerde voltooiingstijden worden geweigerd. Zodra aan de eisen is voldaan, wordt de naam van de klant op de doos afgedrukt en kunnen ze de schoen eindelijk kopen voor ¥ 75.000 yen, ongeveer $ 675 USD.
Nike Harajuku debuteert de VaporFly Elite Flyprint Nike Air Max 270 Femme 3D op 4 maart in uiterst beperkte aantallen. Bekijk hieronder Pro: Direct Running van dichtbij bij de high-end performance runner van vorig jaar.
Ondertussen www.laboamberieu.fr heeft What's Inside onlangs Nike's vetersluiting Adapt BB gedeconstrueerd om te zien hoe de technische sneakers functioneerden. Concepten waren zeer tevreden met het Nike Air Max 1 Womens resulterende pakket, en de sneakerheads die Green Lobsters in de winkel en online kochten bij de lancering, waardeerden het ontvangen van de gespecialiseerde, hoge -de Nike Air Max 270 Femme verpakking.
Het overwinnen van de vele technische uitdagingen van het project leidde tot "een diep bewustzijn van de complexe interacties tussen ontwerp en productie van thermoform-onderdelen", zegt Slavin. Het was een kwestie van "kennis van thermovormen, niet als een harde wetenschap, maar als een elegante dans tussen plastic, warmte, vacuüm en druk." www.heryarts.fr Het belangrijkste verpakkingsevenement in de regio dat professionals van bedrijven zoals PepsiCo, Pepperidge Farms en Mars verbindt met leveranciers die de Nike Air Max 90 Femme nieuwste verpakkingstechnologie?n, waaronder een reeks automatiseringsoplossingen, van semi-automatische apparatuur tot geavanceerde "slimme" systemen.