g, als je op Twitter naar 'Jodeci-overalls'

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

g, als je op Twitter naar 'Jodeci-overalls'

yaya2017
Aimé Leon Dore brengt een capsulecollectie uit voor Sonny New York, een Nike Air Max 1 Womens basketbalcompetitie die in 2017 is opgericht door het merk. Jerseys, gymborrels, hoodies, www.heinohellwig.de joggingbroeken, T-shirts en accessoires liggen allemaal voor het grijpen. Stampd heeft het eerste Nike Air Max 90 Femme deel van zijn "Art Worker" -serie uitgebracht, een doorlopend project om te laten zien hoe grafisch ontwerp de groei van het merk heeft be?nvloed. Deze collectie, getiteld Human Landscape, bevat zes T-shirtontwerpen. Elke showcases beelden ge?nspireerd door de recente natuurrampen en politiek klimaat in Californi?. De oversized shirts zijn behandeld om een ??voor gedragen uiterlijk te hebben. De opbrengst zal worden geschonken www.martijnvanbelzen.nl ter ondersteuning van de brandweer van Los Angeles. Heineken heeft Nike Air Presto Femme samengewerkt met Union voor zijn negende jaarlijkse # Heineken100-collectie. Adidas NMD Womens De gerespecteerde boetiek in Los Angeles ontwierp zes werkkledingstukken, waaronder Adidas NMD Femme een oversized karweijas, camouflagechino's, hoodies, grafische T-shirts met "Union" geschreven Adidas Arkyn Womens in het kenmerkende blad van het biermerk, hoeden en zwarte Pro-Keds met een groene hit op de Heel. Een waar liefdesverhaal, eerlijk gezegd het beste geschenk dat ik dit jaar heb gekregen van het beste geschenk dat ik ooit heb gekregen

25 jaar geleden vandaag (21 december) bracht Jodeci hun tweede album Diary Of A Mad Band uit. Het is een sensueel, sexy album met een impact die naar buiten is ge?xplodeerd, de invloed van het album overtreft veruit de schanddaad van de vier bandleden van Jodeci. Het was de allereerste Adidas Superstar Femme albumuitvoering voor Missy 'Misdemeanor' Elliot, rappend op "Will Nike Air Max 2017 Dames not Waste You". En Timbaland pakte ook zijn eerste productietegoed op "In Nike Air Vapormax Womens de tussentijd". Nummers van het album zijn gesampled door muzikanten als Bryson Tiller,Adidas NMD Femme  Future, Playboi Carti en Drake, die ons liet zingen, ik denk dat ik de hele zomer voor jou zou Nike Air Max 270 Womens sterven / Jodeci 'Cry For You '16. De muzikale impact wordt vaak opnieuw bekeken, maar de cover van het album - en de mode-keuzes van Jodeci - hebben ook in de laatste kwart eeuw een tastbaar effect gehad op streetwear. De bijpassende neopreen-overalls van het kwartet - gedragen als een broek en tot aan de taille gerold, gecombineerd met heavy duty zwarte Timberland-laarzen - zijn de ingredi?nten voor een echt spektakel.

De sepia-afgezwakte omslag toont de band die op een vervallen doorvoerbrug staat in Nike Air Vapormax MujerQueens, New York, torenhoog naar de hemel. De vier leden - K-Ci en JoJo, Nike Air Max 90 Womens broers en Devante Swing en Mr. Dalvin, ook broers - zijn gekleed in neopreen Nike Air Max 1 Femme vissende overalls alsof ze het meest natuurlijke ding ter wereld zijn om te dragen. Hoewel Nike Air Max 270 Femme het vissen van overalls niet als dagelijkse kleding betrapt kan worden, heeft de visie die Jodeci Adidas ZX 750 Womens heeft uitgevoerd de aandacht van zowel muzikanten als hypebeasts getrokken in de 25 jaar sinds de release van het album. In 2012 tweette muzikant en producer Shlohmo een tweet dat hij "nog steeds bezig was om die overalls van neopreen te vinden", Jodeci wiegde op de cover van Diary Of A Mad Band. Tot op de dag van vandaag, als je op Twitter naar 'Jodeci-overalls' zoekt, vragen honderden andere gebruikers hetzelfde af. Waar kwam de stijl van Jodeci - en die iconische overall - eigenlijk vandaan? Wat Nike Air Max 2017 Donne voor soort fans zijn jullie allemaal, nepliefde, jullie willen me gelukkig Nike Internationalist Mujer niet zien.