erkt het goed voor zowel Puma als New

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

erkt het goed voor zowel Puma als New

yaya2017
Ik denk dat Puma en New Balance teruggaan naar basketbal Nike Dunk Sky High Donne is een interessante stap als gevolg van de daling van de verkoop van basketbal zelf. Ik denk dat het geweldig Nike Air Max 2017 Femme is voor een consument en een Wear Tester zoals ikzelf en mijn team, omdat het ons allemaal verschillende vari?teiten Nike Air Presto Mujer geeft en ook andere merken laat weten dat ze hun spel moeten opwaarderen (vooral wanneer merken schoenen maken die Nike Air Pegasus 89 Damen slechter presteren dan de toegewezen gegeven waarde). Het is moeilijk om conclusies te trekken om te zien hoe succes te tellen, want Nike Air Max 1 Mujer komt het door verkoop, collectieve invloed, kernatleten? De verzameling van succes kan niet worden gemeten tot ongeveer 3-5 jaar volledig in bloei. Puma kwam binnen met een serieuze rechtse hoek. Dit is geen leuke poging om een ??klein plekje in de markt te vinden. Ze proberen echt de industrie te veranderen en UA, adidas en Nike van hun plek te stoten. Ik kan niet spreken over de effectiviteit van hun product op de baan omdat ik het niet heb gedragen. Maar hun marketing en Nike Air Max 90 Donne hun vermogen om de aandacht te trekken, zijn indrukwekkend gebleken. Hun volgende echte test is het leveren van www.heinohellwig.de een sneaker die in het spel werkt en ook voor de consument werkt. Het is een goed begin geweest. En het is te vroeg om NB Nike Air Max Vision Donne te overwegen in de basketbalruimte.

Ik hou ervan! Ik ben een kind uit de jaren 90 dat opgroeide en een groot aantal bekende atleten Nike Air Max TN Mujer op elk niveau aanbad. In die tijd had je geweldige spelers met Nike, Adidas, Fila, Reebok, Puma en AND1, en er waren zelfs enkele onverwachte merken als Karl Kani en Nautica die in de NBA-mix kwamen. Nu we Puma, New Balance en AND1 opnieuw instellen en een rendement willen zien te behalen, denk ik dat het de concurrentie zal verbeteren om spelers te ondertekenen en hopelijk ook spannender om te zien welke marketingcampagnes en ontwerpen mensen bedenken om te proberen Om op te Nike Air Presto Donne vallen. Vroeger was ik een grote fan van de willekeurige en niet-traditionele aanpak van Puma, en ik denk dat Nike Air Max 270 Damen ze hun jongens veel vrijheid zullen geven om zich niet als standaard pitchers te voelen en gewoon hun eigen ding te doen. Adidas Ultra Boost Womens Ik moet ook Big Baller Brand vermelden. Ik kijk uit naar wat Lonzo dit jaar gaat doen nu de groep een volledig ontwerpvenster Adidas ZX Flux Femme heeft om aan zijn schoen te werken, aangezien de eerste ZO2 redelijk snel overhaast was. Ik ben groot in zijn spel en denk dat hij www.alejandraperez.es naast LeBron een geweldige kans zal hebben om ook echt zijn stempel te drukken op de rechtbank.

Voor beide merken is het eigenlijk een afwachten. In termen van Puma is het bedrijf voor het eerst in ongeveer 20 jaar terug in basketbal, en heeft het een enorme vroege plons gemaakt door een sterke verzameling rookies en een paar kwaliteitsveteranen te tekenen. Nike Epic React Flyknit Femme Puma maakt ook zijn weg in de WNBA, met een indrukwekkende aankomende leaguewide-samenwerking en een gezicht  voor damesbasketbal in Skylar Diggins -Smith. Je hoeft je alleen maar af te vragen welk plan het merk heeft voor Nike Air Presto Femme product en ontwerp, zodat het kan concurreren met de basketbalschoen reuzen zoals Nike en Adidas. Het is ook vermeldenswaard Adidas ZX 750 Femme dat toen Vince Carter eind jaren negentig Puma verliet, hij aanhaalde dat de schoenen zijn voeten deden pijn doen. Dus het was niet Nike Air Max 2017 Femme echt een goede blik toen Deandre Ayton, een van Puma's grootste rookie signees, Nike Kobes begon te dragen tijdens de zomercompetitie, na een hint naar vergelijkbare problemen die Carter ervoer. Hopelijk werkt het goed voor zowel Puma als New Balance. Divers schoeisel is iets dat we moeten omarmen in de NBA.