erdenkingsrug uit met een stijlvolle mix van elk thu

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

erdenkingsrug uit met een stijlvolle mix van elk thu

yaya2017
In heel Nigeria heeft straatvoetbal een gemeenschappelijk element: banden die worden gebruikt voor doelen. Deze realiteit speelt in het verlengde van Adidas ZX 750 Femmehet collaboratieve Nike voetbalshirt van The NATIVE. Tegen een zwart lichaam verwijzen www.rossellamilone.it woestijnzandbandmarkeringen Adidas Temper Run Femme naar de straten van Nike Air Max 90 Mujer Lagos en baseren ze het ontwerp op 100 procent Naija, zowel op hun plaats als in hun denkwijze. "We wilden iets cre?ren dat niet misplaatst Nike Air Max 90 Womens zou zijn op het veld en in de In Nigeria was het voetbalshirt altijd een onmisbaar stuk in de garderobe van iedereen. We waren ge?nspireerd op Adire (traditionele Nigeriaanse kleding) en de straatvoetbalcultuur met de bandenmerken. We wilden een trui cre?ren die als thuis voelde, "zegt mede-oprichter Seni Saraki. The NATIVE is opgericht in 2016 en is gebaseerd op het vertellen van verhalen gebaseerd op de Naija-houding. De oorsprong ligt in de muziek, expliciet in het bedekken van Afrobeats, maar naarmate de uitlaat vordert, heeft het alles wat zich rondom de Nike Air Max 95 Mujer scène afspeelt, geabsorbeerd: mode, schaatsen en natuurlijk voetbal. Het Yoruba-woord 'ILé', Balenciaga Triple S Womens wat zich vertaalt www.heinohellwig.de naar 'thuis' en op de achterkant Nike Air Max 270 Mujer van de trui staat, verwijst naar de banden met zowel de lokale als de diasporale gemeenschap.

Mede-oprichters Saraki en TeeZee hebben nauwe banden met grassroots voetbal in Nigeria. TeeZee is verantwoordelijk voor Lagos 'populaire semi-pro Adidas Superstar Dames Thursday Night Football-competitie, en Saraki heeft een voetbalacademie in Kwara State, Noord-Nigeria. Beide verlovingen wijzen op de breedte van de voetbalaanvallen in Nigeria en de levendige emotionele connectie met de sport - iets waarvan ze geloven dat deze zal groeien tijdens de vrouwenwedstrijd van de volgende zomer. "Het is geweldig om te zien hoe de Super Falcons de steun krijgen van het hele land dat deelneemt aan het toernooi . We hebben een geweldige mix van ervaring en jeugd in de huidige ploeg, en we zijn super optimistisch om te zien Nike Air Pegasus 89 Damen hoe ver de vrouwen Nike Air Max 270 Damen kunnen gaan, "zegt Saraki." Nike Air Max 90 Hombre Het is een vrij moeilijke groep, maar Nigerianen doen het nooit op de gemakkelijke manier! " Yoruba-woord "ILé", wat zich vertaalt naar "thuis" en op de achterkant van de trui staat, verwijst naar de banden met zowel de lokale als de diasporale gemeenschap.

Nike en FC Barcelona werken al sinds 1998 samen, een periode van 20 jaar, een gouden tijdperk van succes voor de club - 10 Spaanse landstitels, vier continentale kronen en een groot aantal andere Nike Air Max Fury Womens zilverwaren. Ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van de relatie brengt Nike een herdenkingsrug uit met een stijlvolle mix van elk thuisshirt van de afgelopen twee decennia. "Dit idee kwam echt uit de lucht", zegt Pete Hoppins, Senior Design Director van Nike Football Apparel . "We wilden iets anders doen om het 20-Adidas Superstar Mujer jarig jubileum Nike Air Max 270 Womens te vieren. De belangrijkste Nike Air Max 97 Womens uitdaging was om ervoor te zorgen dat alle vorige shirts werden weergegeven, Nike Air Vapormax Mujer maar ook dat ze allemaal zorgvuldig waren geplaatst. We moesten ons bewust zijn van het algehele ontwerp, in plaats van alleen maar overal op het kledingstuk te plaatsen. "De limited-edition jersey, die niet op het veld gedragen zal worden, smelt verschillende herhalingen van de beroemde strepen van de club op de voorkant, achterkant en mouwen om herinneringen op te roepen aan de vele triomfen van het team, nostalgie over legendarische spelers en snapshots van iconische kits.