Puma Cell Venom Cipő még ennél is kevesebbre

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Puma Cell Venom Cipő még ennél is kevesebbre

mbaoweteav

Jelenleg nincs elismert terv az Endorphin Professional általi mentesítésről (a 04 15 mentesítést el lehet nyomni), és ez a puszta kár, csak azért, mert valószínűleg a piacon elérhető Puma Cell Endura cipő legjobb cipője. 200 dollárra, vagy Puma Cell Venom Cipő még ennél is kevesebbre.

MEAGHAN: Egyszerűen én vagyok a játékvezető ennek a kiegészítésnek, ezért ezt egy másik aspektusra adom át a gyémánt gyűrűtől.

JONES: Annak érdekében, hogy ne dobjuk el Robbe ütését, nincs pontosan ugyanolyan együttérzésünk a Saucony-vel szemben, mert Robbe valójában azt hiszem, hogy megpróbálhatod e pontok mindegyikét egy különféle jó szelídben.

Hihetetlen lábbelit készítettek, amely a gyártás szempontjából elkészült az adott időben a Globe Sports ítélethez. Molly megtapasztalta az Endorphin Professional teljes kiütéses teljesítményét, megmutatva, hogy világszínvonalú lábbeli és sportember is. Végül: a tényleges olimpiai játékok késése egy csapás volt, bár ez mindenkinek a gyomorviszony volt.

Egyedileg, miután megkíséreltem a Puma Hybrid Astro cipőt az Endorphin Professional-ről az üzemeltetési esemény végső decemberében, Austin texasban, Tx, izgatottan vártam lehetőséget, hogy a Puma Ralph Sampson Mid OG cipő az edzőn belül működjön. Időnként felismeri a pillanatot ha valaki bajnok, vagy talán egy darab - csúsztatja be a lábad közvetlenül a cipőbe, ha a kezdeti lépésben imádták a tényleges Endorphin Professional-ot.

Gyors leolvasás: A tényleges Endorphin Professional valóban könnyű, szénnel bevont versenynapi lábbeli, az Endorphin kollekcióból származó teljes készlet (amely emellett a tényleges Endorphin Pace-ből és az Endorphin Shift-ből áll). A tényleges szénlemez valóban teljes hosszúságú S alakú, amely a sötét friss festék alapját követi, a középtalp körül (miközben véletlenszerűen utánozza a tényleges Saucony vízlogót).